Reply
Stone Emissary jmp
Stone Emissary
jmp
Posts: 6
Registered: ‎07-22-2011
Accepted Solution

Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

Does anyone know what the requirements are for synchronizing with a Active Directory? I am using the Userid/Password StartTLS with port 389. Firewalls have been disabled. It says the username and password are invalid. I have tried several domain level admin accounts and none of them work.

Please use plain text.
Stone Emissary
tsteger
Posts: 28
Registered: ‎07-06-2011

Re: Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

Did you use domain\user as the username? It took me a few tries to figure that out.

 

Tom 

Please use plain text.
Stone Emissary jmp
Stone Emissary
jmp
Posts: 6
Registered: ‎07-22-2011

Re: Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

Yes, I already tried that I am getting an LDAP error connecting to AD.

Please use plain text.
Stone Esquire
Daud
Posts: 3
Registered: ‎07-28-2011

Re: Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

Check that your AD TLS settings are ok .. 

 

 

Try connecting without TLS ..

 

 

 

Please use plain text.
Stone Emissary jmp
Stone Emissary
jmp
Posts: 6
Registered: ‎07-22-2011

Re: Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

It only has two options either through 389 or 636. Where do I check the AD TLS settings? I can use ldp.exe on the DC via 389 and no issues.

Please use plain text.
Trend Micro Employee
accentsmear
Posts: 4
Registered: ‎08-03-2011

Re: Deep Security Manager Synchronizing with a Directory

Give this document a try to make sure you are set up correctly.


I am a Trend Micro employee. My comments and advice come from my personal knowledge and experience. I’m happy to volunteer what I can to help others have a great Trend Micro experience.
Please use plain text.