Reply
Stone Esquire
pedromachado
Posts: 3
Registered: ‎03-06-2012

IMSVA 8.2 - EUQ Configuration

Hi,

 

After a upgrade IMSVA to 8.2 the autentication from users on EUQ stop working.

The LDAP is configured and sync with success with Lotus Domino Server .

The LDAP server is configured like: User/Domain/PT

All definitions are transported from de old appliance with de export/ import procedure.

No events in log (full detail for troubleshoot) with information from users attempts.

All work normally except logon and access to the EUQ.

 

Thanks,

Pedro Machado

Please use plain text.
Stone Esquire
pedromachado
Posts: 3
Registered: ‎03-06-2012

Re: IMSVA 8.2 - EUQ Configuration

Hi,

I need help for this trouble.

On configuration no problems on LDAP configuration, I submit “Save & Synchronize” with success.

On End-User Quarantine on option “Select LDAP groups to enable access” the groups are listed with no problems.

Only on authentication form for end-user are display: “The user name or password you entered is invalid. Please check your spelling and capitalization and try again”.

I try with: Account_Name (only); Account_Name/Domain_Name; Email; Account_Name/Server_IP

I think it´s a syntax problem with Account_Name, but don´t have more ideas.

Any suggestion?

IMSVA version: 8.2.0.1391

Domino version: 8.5.2FP2

 

Thanks,

Pedro Machado

Please use plain text.
Stone Esquire
pedromachado
Posts: 3
Registered: ‎03-06-2012

Re: IMSVA 8.2 - EUQ Configuration

Hi,

 

Just for testing, i start old VM with IMSVA aplliance (7.0 Build 1170).

End-User Quarantine woks perfectly.

LDAP and EUQ definitions are same, no reasons for not authenticate user on new appliance.

Any idea?

 

Thanks,

Pedro Machado

Please use plain text.